Arkadaşlar çok ilgilenemiyorum kusura bakmayın. Yazmak istediğim kartlar var ama bir türlü geçemiyorum başına.

1 Eylül 2011 Perşembe

Bombalı Suikast

Açıklamaya pek luzum olmayan bir kart gördüğünüz üzere. Her şey ortada zaten. Bir kişiye suikast yapmak için kullanılan bu kart arabaya yerleştirilen bombayla istenilen kişinin öldürülmesini anlatıyor. Bu karta verebileceğim en bilinen örnek Uğur Mumcu cinayetidir. İşin siyasi boyutunu düşünmeyin çünkü burda sadece ne anlattığı bariz olan bir kartı yorumluyorum. Uğur Mumcu'yu şu öldürmüştür veya bu öldürmüştür ama sonuç olarak tarihte çokça örneği olan çıkarlarına ters düşen kişileri katlettikleri bombalı suikasti kullanmışlardır.

Scarface'i izlediyseniz orada da bombalı suikast sahnesi vardı. Kartı görünce aklıma ilk o geldi. Arabada çocuklarla karısı olduğu için patlatmıyorlardı ama.

Artık her yerde kamera olduğu için bu yöntemin kullanılabileceğini pek sanmıyorum. Yani arabaya bombayı yerleştiren direk belli olur. Kameraları da istedikleri gibi kullanabilirler belki ama olayı araştıran herkesi de uyutamazlar herhalde.

Aslında bu konuda yazmam biraz saçma olsa da suikastle ilgili olduğu için bir paragrafta değincem. Geçen sene izlediğim bir dizi vardı Fringe diye. Dizinin konusu kısaca şöyle: FBI'ın Fringe diye bir bölümü var. Garip ve biyolojik olayları araştırıyorlar. Her bölümde farklı bir olay oluyor ve bir ölümle başlıyor genellikle. Yani anlıycağınız biyolojik suikast oluyor her bölümde ve onu araştırıyorlar. Dünya üzerinde olmasına imkan yok diyebileceğiniz olaylar bunlar, ama artık bunların laboratuvarlarda gizli bir şekilde yapıldığını düşünüyorum. İlluminatinin teknolojisinin şu ankinden çok daha ileri seviyede olduğunu söylüyorlar ki bu bir varsayım değil bence.

Sürekli kartlarla ilgili yazıyorum ama isterseniz arada bunun gibi karşılaştığım ilginç bağlantılardan yazabilirim veya konuların altına kısa kısa açıklayabilirim.

5 yorum:

  1. Güzel olmuş blog,burayıda benim blog'da faydalı linkler köşesine ekleyeyim.Eline sağlık kardeş,

    Bu arada suikast konusu hakkında şunu söyleyeyim,Bombalı suikastları yine uygularlar,nasıl olsa yakalanma riskine rağmen yapacak cahil çok.Zaten amaçları korku ve kaos yaratmak olduğundan onlar için biçilmiş kaftan.

    Ama cinayetin gizli kalmasını istedikleri yerde ya da bombalı suikastle öldüremeyecekleri kadar korunan kişilere mutlaka biyolojik suikast uyguluyorlardır. Zaten amerika başkanlarının başka bir ülkeye giderken tuvaletlerini de beraberinde götürmeleri böyle bir teknolojinin olabilirliğini gösteriyor.Bir yiyeceğe,su şebekesine sadece hedefteki kişiyi öldürecek zehir/ilaç üretilebilir ama o kişiye ait veri lazım, ilerletilebilecek hastalığı var mı bilmek lazım. O veride kişinin dışkısında bulunabilir.Dur bakalım bu işin sonu nereye varacak?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Birader sakın bırakma şu blogu. Bende gercekelektronik'in bloğundan buldum burayı ve gerçekten iyi yazıyorsun. Bu şekilde devam et , blogun takipcisi yok diye tasalanma o da olur. Bende elimden geldiğince reklamını yapıyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Bu karttaki suikast geçenlerde öldürülen İran'lı bilim adamınkine çok benziyor.

    YanıtlaSil