Arkadaşlar çok ilgilenemiyorum kusura bakmayın. Yazmak istediğim kartlar var ama bir türlü geçemiyorum başına.

11 Ağustos 2011 Perşembe

BP Petrol Sızıntısı

Merhaba arkadaşlar.
Petrol sızıntısı çok yakın bir tarihte olduğu için hepiniz haberlerde izlemişsinizdir. Ben burda işin haberlerde yansıtılan boyutunu sizlere aktarıp yıllar önceden planlı olduğunu kartlarla göstericem. Yazıyı kısa tutcam çünkü yine bir blog sitesinde bulduğum yazıda olayın perde arkası araştırılmış ve yorumlanmış. Kesinlikle okumanızı istiyorum, çünkü ileride göstericeğim kartlarla ilgili de çok önemli bilgiler içeriyor. Buradan ulaşabilirsiniz. Dünya gerçekten çok karmaşık bi yer.

Son yaşanan çevre felaketlerinden sonuncusu İngiliz Bp şirketinin Meksika Körfezi'ndeki petrol platformu Deepwater Horizon'un patlaması sonucu meydana gelen petrol sızıntısıdır. Bp= British Petrol. Yani kraliçenin, dolaylı olarak da illuminatinin malıdır. Patlayan platformdan denize milyonlarca litre petrol sızdı. Bu sızıntı yüzünden denizdeki canlılar harap oldu. South Park'ın bir bölümünde bu olayla dalga geçilmekte. Bp'nin başkanı çıkıp "Özür dileriz, mühendislik hatası" diyordu. O bölümü izlerken gayet masum bi şekilde gülüyordum. Fakat sonradan South Park'ın da illuminati tarafından kontrol edildiğini öğrenince işler değişti. Sürekli siyasi kişiliklerle, olaylarla veya rütbeli insanlarla dalga geçen bir çizgi film dizisinin 10seneden fazla yayında kalması zaten şaşırtıcı değil mi? Yandaki kartta petrol şirketlerinin illuminatinin kontrolü altında olduğunu görüyoruz. Resimden de anlaşılabileceği gibi bize pek yararı dokunduğu söylenemez. Böyle büyük çaplı bir felaketin neden yapıldığını yukarıda verdiğim linkteki yazıyı okursanız anlayabilirsiniz. Tabi ki o da yüzde yüz doğrudur diyemem ama diğer kartlara bakarak ve aylardır sürdürdüğüm araştırmalarıma dayanarak komplo niteliğindeki o yazının hayal ürünü olmadığını ve gerçekleri yansıttığını söyleyebilirim.


Resimler arasındaki 7 farkı bulunuz..

Dipnot : Zeitgeist, Yüzüklerin Efendisi, Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları illuminati kontrollü yapıtlardır. Fringe, Supernatural, Merlin, The Simpsons gibi Amerikan dizileri de tamamen onların yapımıdır. İçinde Camelot ve Arthur ismi geçen bütün diziler illuminati efsanesidir. İlluminati Entrika Çemberi - Texe Marrs'ın kitabında okumuştum.

4 yorum:

  1. Yüzüklerin efendisi derken tek göz sauron falan mı?

    YanıtlaSil
  2. Sadece o değil tabi ki ama en barizi Sauron yani. Vücut bulmaya çalışan ve olayları tek gözle takip eden birisi Deccali temsil ediyor diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. yüzüklerin efendisi tam tersi anti illuminati filmidir.
    tamam sauron tek göz ve yeni bi dünya düzeni kurmaya çalışıo ama sonunda o göz yıkılıyo.ayrıca gandalf ve aragorn unda kimi temsil ettiklerini dikkat edelim.

    YanıtlaSil
  4. sss biraz açarmısın konuyu kimi temsil deiyorlar?

    YanıtlaSil